Veelgestelde vragen

 • Wat is wasparfum en hoe gebruik ik het?
Wasparfum is een geurbooster voor jouw wasgoed, gebruik deze in plaats van (of naast) jouw wasverzachter voor optimale geurbeleving. De wasparfum is gemaakt van luxe essentiële oliën welke wekenlang blijven ruiken - ook in jouw kast! De wasparfum is ook heerlijk voor het wassen van de gordijnen.
Voeg, naast je reguliere wasmiddel 10-20ml wasparfum toe in het bakje van de wasverzachter. Je kunt 2ml per kg wasgoed aanhouden.
Je kunt ook de wasparfum toevoegen in de droger: druppel een beetje wasparfum op een stukje textiel en leg deze samen met je andere was in de droger.
 • Hoe gebruik ik wasparfum naast mijn wasmiddel en/of wasverzachter?

Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe 10-20ml wasparfum in het wasverzachter bakje waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling.

 • Hoe gebruik ik wasparfum met een automatisch doseersysteem?
  Maak het doseersysteem van te voren goed schoon, zodat alle resten wasverzachter of wasparfum weg zijn.
  Voeg het wasparfum toe in het bakje was de wasverzachter en verdun deze met water. De verhouding is 1 op 2.
 • Wat is het verschil tussen waskorrels en wasparfum?

Waskorrels dienen rechtstreeks in de trommel toegevoegd te worden en parfum voor de was mag in het spoelbakje gedaan worden waardoor de verdeling optimaal verloopt. De geur van wasparfum blijft veel langer en intenser aanhouden dan met waskorrels.

 • Is wasparfum veilig voor mensen of dieren?
Wasparfum is bij gebruik van wasvoorschrift volledig veilig voor de kleding en textiel van mens en dier. Buiten bereik van kinderen houden en bij inname of contact met de ogen direct contact opnemen met uw huisarts!
Wasparfum is volledig dierproefvrij.
 • Moet ik wasparfum toevoegen in een wasbol?

Nee, wasparfum zit in een fles en kan direct vanuit de fles toegevoegd worden in het wasverzachterbakje. Zo gaat het met de laatste spoelbeurt mee.

 • Kan ik wasparfum gebruiken in zowel gekleurde als de witte was?

Jazeker! Het heeft geen effect op de kleur van je textiel.

 • Hoe dien ik de autoparfum te gebruiken?

Spray een aantal keer in de vrije ruimte in de auto naar wens. Indien je stoffen automatten en bekleding hebt, kun je deze ook een aantal keer insprayen voor langdurige geur. 

 • Hoe dien ik de stofzuigerkorrels te gebruiken?

Strooi wat korrels (ongeveer 2-3 dopjes) op de grond en zuig deze op. Bij voorkeur in een schone stofzuigerzak. Zodra je gaat stofzuigen vult de kamer zich met een heerlijke geur!  

 • Kan ik de stofzuigerkorrels ook in een zakloze stofzuiger (bijv. Dyson) gebruiken?

Ja zeker kan dat! Als het reservoir snel volraakt, kun je organza zakjes vullen met de geurkorrels en hergebruiken.

 • Ik vind het lastig om op afstand een geur te kiezen. Is het mogelijk dat ik ze eerst kom ruiken?

Begrijpelijk, dat kan in Deventer. Maak van te voren even een afspraak middels een whatsappje naar 06- 45808276 en wees welkom.

 • Wat is de levertijd?
Bestellingen worden met DHL (zowel Nederland als België) verzonden.
De levertijd is normaal gesproken ongeveer 1-3 werkdagen. Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn, worden op maandag behandeld.