Over ons

Welkom bij de Geurtempel!

Graag vertel ik wat meer over mijn passie voor geuren en hoe dit alles is begonnen.
Mijn eerste kennismaking met wasparfum is via mijn moeder gegaan. Ik was direct verliefd en wilde dit ook hebben! Mijn kleding bleef zoveel langer lekker ruiken dan met gewone wasverzachters. Ook rook mijn huis heerlijk luxe naar bekende parfummerken dankzij de stofzuigerkorrels! Wat een genot.
Ik ging op zoek naar een verkooppunt bij mij in de buurt (Deventer), maar werd al gauw teleurgesteld. In de buurt was er weinig aanbod en was ik aangewezen op het verkooppunt dat toch even een stuk rijden was.

Razend enthousiast liet ik iedereen ruiken hoe heerlijk alle geuren zijn, waarop vaak de reactie was: “Wil je de volgende keer ook wat voor mij meenemen?”. Dat moet en kan toch anders dacht ik?
Zo is het idee van het starten van een eigen webshop ontstaan. Ik wil graag klanten net zo blij maken als ik ben, iedere keer dat ik de producten gebruik.

De webshop is klein begonnen met enkele producten en inmiddels uitgegroeid tot het grootste verkooppunt van wasparfum en geurproducten in Deventer, waar ik erg trots op ben!
Ook heb ik een eigen lijn waxmelts en geurpoeders opgezet. 

Naast mijn vaste baan vind ik het een fijne afwisseling om de webshop te runnen. Bij het inkopen moet ik telkens weer mijn best doen om geen grote voorraden voor mezelf te halen..

Ciao!